Om Btsemag.com

Hei til deg som leser dette!

Min side dreier seg utelukkende om personlig økonomi, og herunder alle tema som er relevant for min og din pengebok. Jeg har ingen formell utdannelse, og ei heller yrkeserfaring innen økonomi, men jeg er en våken forbruker, og kan budsjettering og pengeplanlegging. I tillegg har jeg levd lenge nok til å ha vært innom det meste når det gjelder disponering av egne penger, og opptak av lån. Typiske tema jeg skriver om er for eksempel:

  • Sparing til pensjon eller bolig
  • Reduksjon av levekostnader
  • Opptak av forbrukslån eller kreditt
  • Opptak av lån til bolig eller kapitalkrevende objekter (for eksempel bil)
  • Refinansiering av gjeld

I den siste tiden har jeg begynt å interessere meg for aksjehandel også. Tidligere investerte jeg noe penger (nesten blindt) i helt ok indeksfond. Nå er jeg mer aktiv på denne fronten, og bruker mer og mer tid på å lære meg faget. Derfor kan det komme artikler som også tar for seg denne siden av min personlig økonomi. I dag har jeg plassert penger i forskjellige fondstyper, og sparer utelukkende til den dagen jeg ikke kan basere meg på inntektsarbeid lenger.

Håper artiklene faller i smak og er nyttige for deg som stikker innom siden. Du kan gjerne gi tilbakemeldinger, men la det være konstruktivt. Alle useriøse henvendelser går rett i søppelkassa.